Кубок КФЛЛ 2013 року

1/8 финала (28.07)
Асмарал 2:1 Дарница
Катанзаро 5:3 СССР
Воскресенка 1:1 (5:3) Стена
Конча-Заспа 3:2 Голосеево
1/4 финала (04.08)
КИМО 2:1 Асмарал
ОБСИЛФ 3:0 Воскресенка
СКИФ 1:1 (4:3) Катанзаро
Хелсгруп 4:0 Конча-Заспа
1/2 финала (11.08)
КИМО 3:2 СКИФ
Хелсгруп 3:1 ОБСИЛФ
Финал (18.08)
КИМО 6:0 Хелсгруп